Käyttöehdot

Päivitetty viimeksi: 01.12.2023

Tervetuloa LaatatJaKeramiikka.fi-verkkosivustolle. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt nämä käyttöehdot kokonaisuudessaan. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, pyydämme sinua olemaan käyttämättä tätä verkkosivustoa.

1. Sivuston Käyttö

LaatatJaKeramiikka.fi tarjoaa käyttäjilleen tietoa laatoista ja keramiikasta sekä mahdollisuuden tutustua ja ostaa tuotteita verkkosivustolta. Käyttäessäsi sivustoa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja ja kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä.

2. Rekisteröityminen ja Tili

Tietyt sivuston toiminnot saattavat vaatia käyttäjän rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä sitoudut antamaan tarkkoja, täydellisiä ja ajantasaisia tietoja itsestäsi. Olet vastuussa tilisi tiedoista ja salasanastasi. Ilmoita meille välittömästi, jos epäilet tilisi tietojen joutuneen luvattomien käsiin.

3. Tiedot ja Materiaalit

LaatatJaKeramiikka.fi pyrkii tarjoamaan tarkkoja ja ajantasaisia tietoja laatoista ja keramiikasta. Emme kuitenkaan ota vastuuta mahdollisista virheistä tai puutteista sivuston tiedoissa. Käyttäjänä ymmärrät ja hyväksyt, että sivuston sisältö voi muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

4. Tuotteet ja Hinnat

Verkkosivustolla esitellyt tuotteet ja hinnat ovat suuntaa-antavia ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Pyrimme tarjoamaan tarkkoja tietoja, mutta emme takaa, että sivustolla esitellyt hinnat ovat aina ajantasaisia. Tilauksesi vahvistetaan vasta, kun olemme käsitelleet sen ja vahvistaneet tuotteiden saatavuuden.

5. Tilaaminen ja Maksu

Tilausprosessi edellyttää henkilötietojen antamista, mukaan lukien nimi, osoite ja maksutiedot. Vakuutamme käyttävämme näitä tietoja ainoastaan tilauksesi käsittelyyn ja toimitukseen. Maksutapahtumat hoidetaan turvallisesti suojattujen yhteyksien kautta.

6. Peruutus ja Palautus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa ennen sen toimitusta. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä ja alkuperäiskunnossa olevia tuotteita. Tarkemmat peruutus- ja palautusehdot löytyvät sivustolta erilliseltä osiolta.

7. Tekijänoikeudet ja Tavaramerkit

Kaikki sivuston sisältö, kuten teksti, kuvat, logot ja tavaramerkit, ovat LaatatJaKeramiikka.fi:n tai kolmansien osapuolien omaisuutta tekijänoikeuslain ja tavaramerkkilain mukaisesti. Käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä, kopioimatta tai levittämättä sivuston sisältöä ilman lupaa.

8. Vastuunrajoitus

LaatatJaKeramiikka.fi ei ole vastuussa suorista tai epäsuorista vahingoista, mukaan lukien tulon menetys, tiedon menetys tai liiketoimintakatkos, jotka johtuvat sivuston käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää sivustoa.

9. Linkit Kolmansien Osapuolien Sivustoille

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille. Emme vastaa näiden sivustojen sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä. Suosittelemme lukemaan kyseisten sivustojen käyttöehdot ja tietosuojaselosteet.

10. Käyttöehtojen Päivitykset

Pidätämme oikeuden päivittää näitä käyttöehtoja tarvittaessa. Päivitetyt ehdot tulevat voimaan heti julkaisun jälkeen. Suosittelemme säännöllistä tarkistamista mahdollisten muutosten varalta.

11. Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää käyttöehdoistamme tai muista sivustoon liittyvistä asioista, ota yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin:

Katu: Nyhkälän koulu, 13, Huhdintie

Naapuruus: Asemanranta

Paikkakunta: Karkkila

Lääni/Departementti: Uusimaa

postinumero: 03600

Maa: Suomi

Kiitos, että luet ja ymmärrät LaatatJaKeramiikka.fi:n käyttöehdot. Toivotamme sinulle miellyttävää aikaa sivustollamme!