Ota meihin yhteyttä

Tervetuloa yhteystietosivullemme, jossa haluamme tarjota sinulle kaiken tarvitsemasi tiedon siitä, miten voit ottaa meihin yhteyttä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta asiakaspalvelua ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen laattoihin ja keramiikkaan. Alla on yksityiskohtaiset yhteystietomme sekä lisätietoa siitä, miten voimme auttaa sinua.

Asiakaspalvelu

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: +358 25 345 2589

Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi liittyen tuotteisiimme, tilauksiin, toimituksiin ja muuhun. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse milloin tahansa, ja puhelinpalvelumme on avoinna arkisin klo 9:00 – 17:00.

Osoite

LaatatJaKeramiikka.fi

Katu: Nyhkälän koulu, 13, Huhdintie

Naapuruus: Asemanranta

Paikkakunta: Karkkila

Lääni/Departementti: Uusimaa

postinumero: 03600

Maa: Suomi

Kivijalkaliikkeessämme voit tutustua laajaan valikoimaamme laattoja ja keramiikkaa. Henkilökuntamme on paikalla auttamassa sinua löytämään juuri oikeat materiaalit ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Liikkeemme aukioloajat ovat:

Maanantai – Perjantai: 9:00 – 18:00
Lauantai: 10:00 – 15:00
Sunnuntai: Suljettu

Yhteydenottolomake

Voit myös ottaa meihin yhteyttä käyttämällä verkkosivustomme yhteydenottolomaketta. Täytä lomake huolellisesti, ja varmista, että annat kaikki tarvittavat tiedot, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Yritämme vastata lomakkeen kautta tulleisiin viesteihin mahdollisimman nopeasti.

Usein Kysytyt Kysymykset (UKK)

Ennen kuin otat meihin yhteyttä, kannattaa tarkistaa Usein Kysytyt Kysymykset -sivumme. Sieltä löydät mahdollisesti vastauksen kysymykseesi ilman odottelua. Päivitämme UKK-sivuamme säännöllisesti vastataksemme asiakkaidemme yleisimpiin kysymyksiin.

Seuraa Meitä Sosiaalisessa Mediassa

Liity seuraamme sosiaalisessa mediassa saadaksesi päivityksiä, inspiraatiota ja tarjouksia. Olemme aktiivisia eri alustoilla, kuten Facebook, Instagram ja Pinterest. Osallistu keskusteluihin, jaa omia projektejasi kanssamme ja inspiroidu muiden luomuksista.

 

Ammattilaisille

Mikäli olet suunnittelija, arkkitehti tai rakennusalan ammattilainen, tarjoamme räätälöityä palvelua ja erikoishintoja suurille tilausmäärille. Ota yhteyttä ammattilaismyyntiimme saadaksesi lisätietoa ja tarjouksia.

Ammattilaismyynti: Sähköposti: [email protected]

Tietosuoja

Tietosuojasi on meille ensiarvoisen tärkeää. Voit tutustua tietosuojakäytäntöömme täällä, missä kuvaamme tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Palaute

Olemme aina avoimia palautteelle. Jos sinulla on ideoita, kommentteja tai parannusehdotuksia, kerro niistä meille. Haluamme kehittää palveluamme jatkuvasti ja tehdä kokemuksestasi kanssamme mahdollisimman positiivisen.

Kiitos, että valitsit mawiis! Odotamme innolla mahdollisuutta auttaa sinua luomaan kauniita ja kestäviä tiloja laattojen ja keramiikan avulla.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name