electrolux keraaminen liesi 50 cm

By | 12 tammikuun, 2024

Electrolux on pitkään ollut tunnettu laadukkaista keittiötarvikkeistaan, ja heidän keraaminen liesi 50 cm on erinomainen lisäys mihin tahansa keittiöön. Tämä liesi tarjoaa monipuolisuutta ja tehokkuutta ruoanlaittoon, ja sen tyylikäs ulkonäkö sopii mihin tahansa keittiöön.

Ominaisuudet

Tämä keraaminen liesi tarjoaa useita käteviä ominaisuuksia, kuten neljä tehokasta keittoaluetta, joista yksi on laajennettavissa. Keittoalueet lämpenevät nopeasti ja tasaisesti, mikä tekee ruoanvalmistuksesta helppoa ja tehokasta. Lisäksi liesi on varustettu monipuolisilla säätöominaisuuksilla, kuten ajastimella ja lämpötilan säätimellä.

Lisäksi Electrolux keraaminen liesi 50 cm on suunniteltu helppoon puhdistettavuuteen. Sen sileä pinta tekee siivoamisesta vaivatonta, ja irrotettavat keittoalueet helpottavat lian ja roiskeiden poistamista.

Asennus ja käyttö

Asentaminen tähän liesiin on helppoa ja se sopii useimpiin standardikokoisiin keittiöihin. Liesi on myös helppokäyttöinen, ja sen monipuoliset säätöominaisuudet tekevät ruoanlaitosta miellyttävää ja tehokasta.

Johtopäätös

Electrolux keraaminen liesi 50 cm on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista liesiratkaisua keittiöönsä. Sen monipuoliset ominaisuudet, helppo puhdistettavuus ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä loistavan lisäyksen mihin tahansa keittiöön.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

1. Onko tällä liesellä takuuta?

Kyllä, Electrolux tarjoaa tälle lieselle kahden vuoden takuun. Takuu kattaa mahdolliset valmistusviat ja on voimassa ostopäivästä alkaen.

2. Voiko tätä liettä käyttää kaasun sijasta?

Ei, tämä liesi on suunniteltu keraamisille keittoalueille eikä sitä voi käyttää kaasun kanssa.

3. Miten liesi kytketään virtalähteeseen?

Liesi kytketään standardiin 230V virtalähteeseen ja asennus on suoritettava ammattilaisen toimesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *