keraaminen kulho

By | 18 joulukuun, 2023

Keraaminen kulho on keittiön monikäyttöinen työjuhta, jota ilman moni ruoanlaitto-operaatio jää hankalaksi. Keraamisia kulhoja on saatavilla eri kokoisina ja tyylisinä, joten niitä voi käyttää niin ruoanlaittoon, tarjoiluun kuin säilytykseenkin.

Miksi valita keraaminen kulho?

Keraaminen kulho on ylellisen ja kestävän näköinen verrattuna esimerkiksi muovi- tai metallikulhoihin. Se sopii mainiosti niin arkiseen perheateriointiin kuin juhlaviinkin tilanteisiin. Keraaminen kulho säilyttää lämpöä hyvin, mikä tekee siitä oivan vaihtoehdon esimerkiksi salaattien tarjoiluun.

Kulhon käyttö

Keraaminen kulho sopii monenlaiseen käyttöön. Sen voi laittaa uuniin, mikroaaltouuniin, astianpesukoneeseen ja jääkaappiin. Se sopii hyvin niin kylmien kuin lämpimienkin ruokien tarjoiluun. Keraamista kulhoa voi käyttää myös esimerkiksi leivontaan ja se säilyttää taikinan viileyden hyvin. Joissakin keraamisissa kulhoissa on myös tiivis kansi, joka tekee niistä käteviä esimerkiksi säilytysastioina.

Keraamisten kulhojen hoito

Keraamisen kulhon hoito on vaivatonta. Se kestää hyvin astianpesukonetta, mutta se on myös helppo puhdistaa käsin. Keraamisen kulhon käsittelyssä kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä se voi särkyä helposti iskuista.

Johtopäätös

Keraaminen kulho on valinta, joka kestää aikaa. Se on tyylikäs, kestävä ja monikäyttöinen astia, joka sopii monenlaiseen käyttöön keittiössä. Kannattaa satsata laadukkaaseen keraamiseen kulhoon ja nauttia sen monista käyttömahdollisuuksista.

UKK

Voiko keraamista kulhoa käyttää uunissa?

Kyllä, keraamista kulhoa voi käyttää uunissa, ja se säilyttää lämmön hyvin.

Onko keraaminen kulho kestävä?

Kyllä, keraaminen kulho on kestävä ja se kestää hyvin lämpöä, kylmyyttä ja pesua.

Mitä ruokia varten keraaminen kulho sopii parhaiten?

Keraaminen kulho sopii erityisesti salaattien, pastojen ja keittojen tarjoiluun, mutta sitä voi käyttää monenlaisiin ruokiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *