keraaminen paikka hinta

By | 27 joulukuun, 2023

Keraamiset paikat ovat yleinen hammaslääketieteellinen menetelmä, jota käytetään korjaamaan hampaan vaurioita, kuten reikiä tai lohkeamia. Keraamiset paikat valmistetaan kestävästä ja kestävästä materiaalista, mikä tekee niistä suositun vaihtoehdon hampaiden korjaamisessa.

Keraamisen paikan hinta

Keraamisten paikkojen hinnat voivat vaihdella suuresti eri tekijöiden mukaan, kuten paikan koko, sijainti ja käytettävä materiaali. Yleisesti ottaen keraaminen paikka voi maksaa noin 200-1000 euroa per hammas. Tarkka hinta määräytyy kuitenkin aina yksilöllisesti hammaslääkärin tekemän arvion perusteella.

Keraamisen paikan asentaminen

Keraaminen paikka asennetaan yleensä useassa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa hammaslääkäri valmistelee vaurioituneen hampaan poistamalla vaurioituneen osan ja muotoilemalla hampaan sopivaksi paikalle. Sen jälkeen otetaan jäljennös, jonka perusteella keraaminen paikka valmistetaan laboratoriossa. Viimeisessä vaiheessa paikka asennetaan pysyvästi paikalleen ja sovitetaan oikeaan purentaan.

Johtopäätös

Keraamiset paikat ovat erittäin kestäviä ja esteettisiä hampaiden korjausmenetelmiä, mutta niiden asentaminen voi olla hintavaa. Hinnan lisäksi on tärkeää huomioida myös paikan kestävyys ja esteettinen lopputulos. Ennen keraamisen paikan asentamista onkin suositeltavaa keskustella hammaslääkärin kanssa eri vaihtoehdoista sekä niiden hinnoista.

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko keraaminen paikka maksaa?

Keraamisen paikan hinta vaihtelee yleisesti 200-1000 euron välillä per hammas. Tarkka hinta määräytyy yksilöllisesti hammaslääkärin tekemän arvion perusteella.

Kuinka kauan keraaminen paikka kestää?

Keraaminen paikka on erittäin kestävä ja voi kestää useita vuosia, jos sitä hoidetaan asianmukaisesti. Säännölliset hammaslääkärikäynnit ja hyvä suuhygienia voivat pidentää paikan kestoaikaa.

Vaatiiko keraaminen paikka erityistä hoitoa?

Keraaminen paikka ei vaadi erityistä hoitoa, mutta säännöllinen hammaslääkärikäynti ja hyvä suuhygienia ovat tärkeitä sen kestävyyden kannalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *