Ystävänpäivää vietetään täydellä hengellä

By | 12 helmikuun, 2024
Yksinkertainen ystävänpäiväruusujen toimitus, etenkin saman päivän kukkien palvelun avulla, osoittaa helposti, että vaikka olisit liian kiireinen, et ole koskaan liian kiireinen ilmaisemaan kuinka paljon välität. Kodin sisustus voi tuntua ihanteelliselta, jos hänellä on hohto sisustuksen sisustamiseen. Entä jos tekisit jotain erityistä? Kivan ystävänpäiväkakun leipominen hänelle, jonka päällä on pehmeä viesti, saa hänet varmasti säteen. Sinun ei tarvitse lähettää ruusuja. Mikä on rakkaasi suosikki kimppu? Hän arvostaa, että tiedät, mikä on hänen suosikkikukkansa, ja saatat pystyä säästämään rahaa vähemmän perinteiseen kukkalahjaan. Et halua näyttää siltä, että olet ottanut lahjasi viime hetkellä ajattelematta sitä, joten yritä olla hieman luova valitsemasi kanssa.

Jokaisesta kimppusta on myös joitain yksityiskohtia, jotka kertovat, millaisia kukkia ne ovat ja missä värissä ja missä ajassa ne toimitetaan annettuun osoitteeseen. Mietin, miten jotkut miehet todella suhtautuvat lomaan, mutta he eivät uskalla ilmaista ajatuksiaan. Ajattelin, että pelkäävät sanoa, mitä mieltä he ovat lomasta. Kukkien lähettäminen häihin, syntymäpäiviin, lapsen syntymään, valmistumiseen tai yksinkertaisesti sanomaan ”Kaipaan sinua” on vain napsautuksen tai puhelun päässä. Mikä muu yritys maailmassa lupaa luottokorttipalkintoja suukkojen muodossa? Verkkokaupan ostaminen vie kuitenkin suuren osan vaivasta ja on loistava vaihtoehto, jos sinulla on vähän aikaa ja vähemmän luovuutta.

Ihmiset aloittavat ystävänpäiväjuhlansa esittelemällä ainutlaatuisen kukkakimpun, kukkakorin, ruusuista tehdyn sydämen tai muiden kiehtovien kukka-asetelmien. Seuraavaksi he menevät illalliselle tai lounaalle ennalta varattuun hotelliin. Voit saada intialaisen kukkalähetyksen Mumbaihin muina intialaisina juhlapäivinä, kuten kuun uutena vuonna tai kiinalaisena uutena vuonna. Historiallisesti ystävänpäivä lähetettiin käsinkirjoitettujen kirjeiden ja muistiinpanojen muodossa. Viime aikoina on tullut tapana lähettää ystävänpäiväsi e-korttien, makeisten ja muiden lahjojen, kuten kukkien ja korujen, kautta. Kaikki nämä perinteet ja juhlat pidetään Intian ystävänpäivänä, mutta ei varsinaisena ystävänpäivänä, jota vietetään maailmanlaajuisesti 14. helmikuuta. Tänä päivänä lähetät kukkia Intiaan, olipa kyseessä ystävä tai rakkaasi.

Jos joku haluaa lähettää lahjan rakkailleen, kimppu syvän punaisia ruusuja on suosituin. Jos lahja on tarkoitettu läheisille ystäville, suositellaan yhdistelmää tai oransseja ja vaaleanpunaisia kukkia. Hinnat nousevat taivaan korkealle päivää ennen ystävänpäivää, joten hanki tilauksesi aikaisin. Kukkien lähettäminen postitse saattaa tuntua uudelta ja ehkä jopa vaikealta idealta, mutta se on paljon helpompaa ja helpommin saatavilla kuin luulet. Jos se ei ole toteuttamiskelpoinen vaihtoehto, valitse cake marts verkossa saadaksesi parhaat kakkuvalinnat erityistilaisuuteen. Voit helposti lähettää kukkia Mumbaihin parhaan mahdollisen kukkatoimitusten avulla Mumbai-palvelusta A1flowersilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *