keraaminen liesi 60 cm tarjous

By | 24 joulukuun, 2023

Keraaminen liesi on erinomainen valinta keittiöön, ja 60 cm leveä malli sopii monenlaisiin tiloihin. Tässä artikkelissa esittelemme keraamisen 60 cm leveän liesimallin tarjouksen, joka on saatavilla juuri nyt.

Liesi ominaisuudet

Tämä keraaminen liesi malli on varustettu neljällä keittoalueella, joista yksi on tehokas lisäkuumennin. Lisäksi uunissa on monipuoliset toiminnot, kuten kiertoilma ja grillitoiminto. Liesi on varustettu myös energiatehokkaalla induktiolla, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan.

Tarjous

Tämä keraaminen liesi 60 cm on juuri nyt tarjouksessa hintaan 499€ (normaalisti 599€). Tarjous on voimassa 30.6.2022 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Johtopäätös

Keraaminen liesi 60 cm on erinomainen valinta keittiöön niille, jotka arvostavat tehokasta ja monipuolista ruoanlaittoa. Nyt voit hankkia tämän laadukkaan liesimallin erikoishintaan ja päivittää keittiösi ulkonäköä ja toiminnallisuutta.

UKK

1. Kuinka kauan tarjous on voimassa?

Tarjous on voimassa 30.6.2022 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

2. Onko tuotteella takuu?

Kyllä, tuotteella on normaali takuu, jonka pituus on kaksi vuotta.

3. Voinko asentaa liesimallin itse?

Suosittelemme asennuksen suorittamista ammattitaitoisen sähköasentajan tai kodinkoneliikkeen toimesta, jotta asennus on turvallinen ja oikein tehty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *